66 Bedrijfsruimtes

Gelegen aan de N9 tussen Alkmaar en Den Helder

Te koop
Vanaf
€ 79.900
v.o.n. excl. BTW

DOWNLOAD

GRATIS Brochure

Unieke locatie met alle mogelijkheden

Binnen twintig minuten in Den Helder en binnen dertig minuten in Alkmaar.

Als u een bedrijfsunit binnen het businesspark koopt, bent u automatisch lid van de Vereniging van Eigenaars (VvE). De VvE zorgt voor het beheer en onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het complex.

Afgesloten terrein met elektronische toegang, 24/7 bewakingscamera's en terreinverlichting.

Terreinindeling

Locatie

Het nieuwe bedrijvenpark heeft een uitstekende ligging, het ligt op twee minuten rijafstand van de N9. Daardoor ben je binnen twintig minuten in Den Helder en binnen dertig minuten in Alkmaar. Hoorn ligt op nog geen veertig minuten rijden en Amsterdam is op een uur rijafstand gelegen. Een ander voordeel van de ligging van het bedrijvenpark is de bereikbaarheid van het noorden van het land: binnen driekwartier ben je met de auto in Friesland. Het maakt ’t Zand tot de ideale uitvalsbasis voor jouw bedrijf.

Verkoopinformatie

De verkoop wordt begeleid door Mulder & Versteeven Makelaars uit Den Helder. Bent u geinteresseerd in een unit? Neem direct contact op met Mulder & Versteeven Makelaars via telefoonnummer 06 17 38 73 07 per mail via info@businessparkkolksluis.nl of klik op de whatsapp knop rechtsonder de pagina. Dan kom je direct met de makelaar in contact!

Heb je nog vragen?